Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1671
1671

«Якщо обстріл застав на вулиці, лягайте на землю», – мер Нікополя звернувся до містян

«Якщо обстріл застав на вулиці, лягайте на землю», - мер Нікополя звернувся до містян

Мер Нікополя Олександр Саюк звернувся до містян увечері 22 липня. Він розповів, як пройшов день, і дав поради на випадок раптових обстрілів, передає Nikopolnews.

22 липня, п’ятниця закінчується. Сьогодні, як і декілька останніх днів займаємось ліквідацією наслідків обстрілів. Допомагаємо нашим мешканцям, хто цього потребує. І продовжимо це роботи, поки не ліквідуємо усі наслідки обстрілів, – розповів Олександр Саюк.

Він повідомив, що на сьогодні вся інфраструктура Нікополя працює.

Але хочу ще раз звернутись до вас. Обстріли, з тієї сторони Дніпра можуть відбуватися без оголошення повітряної тривоги і сирен. Тому завжди будьте уважними! Слухайте і приймайте необхідні заходи безпеки. Якщо обстріл застав вас на вулиці, відразу лягайте на землю, не потрібно тікати. Якщо ви знаходитесь у квартирі користуйтесь правилом двох стін, або йдіть в укриття. Тим паче якщо звучить сирена! – порадив міський голова.

Нагадаємо, увечері 22 липня начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко попередив, що увечері або вночі у п’ятницю можуть повторитися ворожі обстріли – зафіксовано рух техніки на тому березі Каховського водосховища. Нікопольців закликали залишити вулиці і дотримуватись правил безпеки вдома.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×