Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6669
6669

Євген Євтушенко прокоментував знищення ворожої колони біля Енергодару і розповів, коли буде відносна безпека

«Хлопці добре працювали, ви чули роботу Сил оборони,» - Євген Євтушенко про день на Нікопольщині

Начальник Нікопольської РВА прокоментував знищення ворожої колони біля Енергодару, про яке Nikopolnews повідомляв раніше. Також Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 7 листопада на Нікопольщині.

Ранкова тиша і атака на Марганецьку ТГ в пообідню пору – так минув день в нашому районі. Зруйновано і пошкоджено декілька споруд та приватні будинки. Люди не постраждали. В інших громадах день минув без надзвичайних ситуацій та обстрілів, – розповів начальник РВА.

Євген Євтушенко прокоментував інформацію про знищення колони ворожої техніки.

Багато з вас читали новину про знищення ворожої колони. Так, сили оборони добре працювали впродовж вихідних, відправивши на концерт до кобзона певну кількість ординців та перетворивши на металобрухт їх техніку. На жаль, це не означає припинення обстрілів, бо на зміну вбитим загарбникам та їх металобрухту з’являються нові. Тож відносна безпека повернеться на нашу землю після деокупації Енергодару, Водяного, Іванівки, Кам’янки-Дніпровської. Далі – звільнення України!  Саме це і є нашою метою. Саме цей день наближає кожен з нас на своєму фронті, – сказав начальник Нікопольської РВА.

Вечір жителів прибережних територій традиційно він попросив, як завжди, провести в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Побажав тихої ночі, а ворогам справедливого покарання.

«Останні дні хлопці добре попрацювали, але помовчимо, аби не наврочити» — Євтушенко про Нікополь і Енергодар

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×