Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
765
765

ІНТЕРПАЙП евакуював з Нікополя 80 дітей співробітників

ІНТЕРПАЙП евакуював з Нікополя 80 дітей співробітників

Протягом серпня 80 дітей вивезені з-під обстрілів до санаторію Дніпропетровської області. Тут вони перебувають в безпеці. Дітей дошкільного та шкільного віку супроводжують 28 дорослих – мами частини евакуйованих дітей.

Проживання в санаторії та харчування дітей та дорослих оплачує ІНТЕРПАЙП. В місці евакуації забезпечено базове медичне обслуговування. Роботодавець також подбав і про дозвілля для маленьких нікопольчан. Влітку протягом всього дня для дітей була організована розважальна програма – із спортивними та розвиваючими іграми, конкурсами, арт-студією, дискотеками та відкритим кінотеатром. А у вересні створені умови для дистанційного шкільного навчання.

ІНТЕРПАЙП евакуював з Нікополя 80 дітей співробітників

«Батьки сказали, що їхати з Нікополя треба якнайшвидше, бо тут небезпечно через щоденні обстріли, тому я поїхав сам, без дорослих. Мама приїхала згодом. В таборі я плавав в басейні з маскою, були різні конкурси, ігри. Було весело. І вночі я не прокидався від вибухів. Зараз теж непогано, але почались уроки в зумі», – розповідає 9-річний Денис. «У літньому таборі у нас були круті вечірки із дискотеками, квести із призами, ми весь день грали у різні ігри, малювали чи купались.

ІНТЕРПАЙП евакуював з Нікополя 80 дітей співробітників

Зараз почалась школа і ми займаємось онлайн через гаджети. Після уроків граємо на вулиці у рухливі ігри, ввечері малюємо, дивимось мультики. Тут цікаво і спокійно, та дуже хочеться додому», – ділиться 12-річна Оля. На цьому ІНТЕРПАЙП роботу з евакуації дітей своїх співробітників не зупиняє. Наразі всі діти, чиї батьки звернулись по допомогу, вивезені із-під обстрілів. Та роботодавець готовий продовжувати цю роботу і надалі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×