Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11608
11608

Історична подія у Нікополі: змінився директор НЗФ, Володимир Куцін залишає посаду

Історична подія у Нікополі: змінився директор НЗФ, Володимир Куцін залишає посаду

Історична подія у Нікополі: Володимир Куцін, який багато років обіймає посаду директора НЗФ, залишає цю посаду за власним бажанням. Підкреслює, що рішення жодним чином не пов’язане з війною. Про це йдеться у сюжеті «Нікополь феросплавний», передає Nikopolnews.

Сьогодні, 22 червня, під час оперативної наради генерального директора АТ НЗФ з керівниками структурних підрозділів, стало відомо, що, відповідно до рішення Наглядової ради та особистої заяви Володимира Куціна, з 1 липня останній припиняє свої повноваження як голова правління та генеральний директор.

Посаду Володимира Куціна обійме Руслан Пономаренко, який працював на заводі фінансовим директором і головним бухгалтером.

Історична подія у Нікополі: змінився директор НЗФ, Володимир Куцін залишає посаду

Відбулися й інші кадрові та структурні зміни на НЗФ. Так, зокрема, з 1 липня вводиться посада радника Генерального директора заводу, яку посяде член правління акціонерного товариства Володимир Куцін.

Також з 22 червня за власним бажанням з посади комерційного директора підприємства звільнився Геннадій Лавриненко. На його місце призначена Олена Бай.

Посада фінансового директора і головного бухгалтера виводиться. Фінансовий відділ підпорядковуватиметься Олександру Завгородньому, який обійме нову посаду – директор з економіки і фінансів.

Головна бухгалтерія буде підпорядковуватися генеральному директору АТ НЗФ. Її очільницею стане Інна Старик.

Володимир Куцін запевнив, що всі ці зміни і, зокрема, його звільнення, жодним чином не пов’язані з війною в Україні.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×