Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2855
2855

«По іншому ми не вивеземо» – Євген Євтушенко про відключення світла, патріотизм і перемогу

Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікополя

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців району 19 січня. Він написав про відключення світла, реакцію громадян, патріотизм і спільні зусилля заради Перемоги

NikopolNews пропонує до вашої уваги звернення Євтушенка «без купюр»

Євген Євтушенко про відключення світла, патріотизм і перемогу

«Друзі, вчора ввечері ми поспілкувались про світло. Коментарі під дописом стали тим майданчиком де ви написали те, що давно вас бентежить. Саме так, як ви це бачите. Нас з вами прочитали в багатьох кабінетах та поширили багато ЗМІ. Так, нам ще важко втриматись від образ співбесідника та емоцій замість аргументів, але ми працюємо над собою і шукаємо баланс між можливостями енергосистеми та запитом жителів району на тепло і мінімальний комфорт.

Я з глибокою повагою ставлюсь до енергетиків, які працюють без вихідних та відпочинку усуваючи пошкодження електромереж, монтуючи обхідні схеми щоб повернути світло в будинки людей. Кожна ракетна атака росіян вражає енергетичну інфраструктуру країни, знищуючи генерацію та розподільчі потужності. З кожним обстрілом шанси людей на отримання повноцінної послуги стають все меншими. Дуже прошу вас, шановні читачі, поваги до праці енергетиків та розуміння ситуації.

Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікопольського району

«По іншому ми не вивеземо» - Євген Євтушенко про відключення світла, патріотизм і перемогу

Євген Євтушенко

Розумію жителів району. Для багатьох з них наявність електричного струму в розетках це в першу чергу тепло в будинку де є електроопалення та приготування їжі в будинках з електроплитами. Люди прагнуть зрозумілого графіку відключення щоб хоч якось планувати свої справи, прагнуть справедливості.

Сподіваюсь, відсьогодні ми знайдемо порозуміння. Не буде ніяких бригад по відключенню електроенергії від ДТЕК.  Ми ще раз спілкувались про справедливі графіки та пріоритет для прибережних територій району, які потерпають від обстрілів та мають електроопалення.

Узагальнюючи допис зазначу: при наявності світла, води, без обстрілів та руйнувань залишатись патріотом легко. Ритуал можна виконати запостивши прапор, або цитату в мережі. Важче втримати цей настрій, коли плани та елементарний побутовий комфорт починають зникати. Війна та обставини пов’язані з нею обов’язково створять таку ситуацію. І питання тут набагато ширше ніж просте вимкнення світла. Всі ми постанемо перед дилемою: обрати інтереси суспільства, держави знехтувавши при цьому власними, або  зробити навпаки – віддавши частинку свого суспільству. Мова йде про єдність Нації та жертовність заради Перемоги. І, так, вони починаються з елементарних побутових речей.

Рівень власної жертовності кожен визначить самостійно. Найбільшою вона є у бійців Сил оборони України, котрі віддають своє життя на фронті, щоб в тилу ми консолідували суспільство, відбивали ворожі ІПСО, тримали країну, допомагали одне одному та разом йшли до Перемоги.

По іншому ми не вивеземо»

Не більше 8 годин: у Нікополі 19 січня тривають екстрені відключення світла

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×