Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1585
Без категорії
1585

Юлія Тимошенко відвідає Нікополь і Марганець сьогодні – депутат

Тимошенко посетит Никополь

Народний депутат України, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко  відвідає Нікополь і Марганець сьогодні, 25 листопада. Про це повідомив секретар Марганецької міської ради, член місцевої організації ВО «Батьківщина» Анатолій Деркач у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Шановні жителі Марганецької громади!

Повідомляю, що з робочим візитом 25.11.21 року до Марганецької міської територіальної громади приїде лідер партії «Батьківщина», народний депутат України Юлія Тимошенко. Ми щиро вдячні нардепу Юлії Володимирівні, яка відгукнулася на наше запрошення відвідати Марганець і почути наболілі питання, – йдеться в повідомленні.

Юлія Тимошенко відвідає Нікополь і Марганець сьогодні – депутат

Анатолій Деркач

Зазначається, що спочатку Юлія Володимирівна завітає до  Нікополя, де планує поспілкуватися щодо повернення пільг на електроенергію для побутових споживачів, що проживають в 30 км зоні навколо Запорізької АЕС, а також розібратися з питаннями стосовно ядерно-радіаційної безпеки населення цієї території.

О 14.30 народний депутат України Юлія Тимошенко приїде до Марганця. Спочатку планується відвідати Марганецьку міську лікарню. Проінспектувати стан ковідного відділення у місті та почути проблемні питання.

О 16.00 у межах робочого візиту планується виїзд до Марганецької СЗОШ № 9, у якій дотепер ведуться ремонтні роботи.

Юлія Тимошенко відвідає Нікополь і Марганець сьогодні – депутат

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко візьме участь у засіданні Правління Місцевої асоціації органів  місцевого самоврядування «Асоціація громад зон спостереження АЕС», яке проходитиме в онлайн-режимі і розпочнеться 25 листопада об 11:00. Подію анонсували на офіційному сайті Нікопольської міської ради. Про інші можливі заходи за участі Юлії Тимошенко у Нікополі офіційно не повідомлялося.

У засіданні «Асоціації громад зон спостереження АЕС» візьме участь Юлія Тимошенко

SOS. Депутати Нікополя схвалили звернення до Кабміну щодо тарифів на газ

Марганець у скорботі: померла заступник начальника управління

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×