Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2930
2930

«Окупанти ховають спалене залізо, а трупи палять в ямі» – Євген Євтушенко розповів, як ЗСУ відповідають на обстріли Нікополя і району

«Ховають спалене залізо, а трупи палять в ямі» - Євген Євтушенко розповів, як ЗСУ відповідають на обстріли Нікополя і району

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, як збройні сили України відповідають на обстріли Нікополя і району та нищать ворога на протилежному березі Каховського водосховища. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці вранці 14 жовтня, передає Nikopolnews.

Голова РВА запевняє, що кількість ліквідованих окупантів в Енергодарі і його околицях – сотні. Знищених РСЗВ і гаубиць – десятки. Разом із ЗСУ працюють партизани. Але далеко не всю інформацію можна оприлюднювати зараз. Про все дізнаємося після Перемоги.

Нижче – допис Євгена Євтушенка, пропонуємо його вашій увазі без купюр:

«Вже третій місяць (від редакції: четвертий), майже кожної ночі, багатостраждальні села і міста нашого району здригаються від обстрілів та вибухів.
На жаль, не буває війни без руйнувань, поранених та загиблих. Русня б’є по нам, ховаючись за атомною електростанцією та будинками жителів Водяного і Кам’янки-Дніпровської.

Знаю, що багато з вас згодні терпіти, чекати, допомагати. Натомість, вам потрібна надія та розуміння, що ворога знищують і держава нас не покинула.
Наші б’ють у відповідь! З гармат, дронами, з гелікоптерів, літаків та байрактарів. Тут є зброя та спеціальні люди. Інколи, ви чуєте, як вони працюють, інколи – ні. Але, навіть коли ви не чуєте, будьте впевнені – вони працюють!
Так само, як працюють партизани на окупованих територіях. Про багатьох з них ви не дізнаєтесь аж до Перемоги.

Дати вам таку інформацію, показати роботу наших бійців, не розкривши їх задуми, тактику та спосіб вогневого впливу, не наражаючи їх на небезпеку, часом просто  неможливо. Адже, ворог постійно моніторить наш публічний простір. Тому, інформування про успіхи сил оборони України на нашому напрямку, потрапляють в публічну площину в малій кількості.

Знайте, що кожної ночі, а часто і протягом дня, русня отримує по зубах за кожен випущений по району снаряд. Кількість знищених РСЗВ та гаубиць, тільки на нашому напрямку, вже давно обліковується десятками, а поранений і знищений особовий склад сотнями. Вони похапцем, вночі, ховають своє спалене залізо, а трупи своїх солдат палять в ямі, прояку вже знає частина жителів Енергодару.

На наші успіхи на фронті вони відповідають вогнем по мирному населенню і терором. Недарма ПАРЄ визнала російський режим терористичним.
Терор рф є спробою залякати нас, зневірити та зломити. Не вийде! Ми всі – єдиний кулак, єдина нація!

Кожен на своєму фронті б’ємося  за Нікополь, за Марганець, за Червоногригорівку, за Добру Надію, за Іллінку, за Вищетарасівку. За наш район! За Україну!
Ми переможемо!»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×