Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
402
402

Мистецтво нескорених: художники Нікополя представили свої роботи на виставці у Дніпрі

Художники Нікополя

Художники Нікополя представили свої роботи на виставці у Дніпрі. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на сайт NikopolART.

10 березня у стінах Дніпровського Будинку мистецтв відкрилася виставка картин “Мистецтво нескорених”. На ній представлені роботи митців-переселенців.

«Багато людей, яким через війну довелося залишити свій дім, знайшли свій прихисток у нашому Дніпрі. Серед них і творчі особистості, що відчувають дійсність  особливо гостро”, розповідають у Будинку мистецтв.

Виставка “Мистецтво нескорених” проходить в рамках проекту «Митці-переселенці в Дніпрі», місія якого – в моральній підтримці   внутрішньо переміщених осіб – митців.

Художники Нікополя представили свої роботи на виставці у Дніпрі

Художники Нікополя

Загалом на виставці представлено 70 робіт, авторами яких є 16 митців. Серед них і художники з Нікополя – Олександр Макаренко і Костянтин Поддубко. В експозиції відвідувачі можуть побачити творчість художників, втілену в різних видах образотворчого мистецтва: живопис, графіка, акварель, декоративно-прикладне мистецтво, змішані техніки.

Художники Нікополя

Організатори виставки прагнуть привернути  увагу до проблеми переселенців на прикладі того, як за допомогою творчості можна позбавитися психологічної травми й знайти вихід з болю.

Ще новини Нікополя:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×