Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2218
2218

Кому з волонтерів Нікополя задонатити на ЗСУ: названо імена

Кому з волонтерів Нікополя задонатити на ЗСУ: названо імена

Кому з волонтерів Нікополя задонатити, розповів відомий волонтер Руслан Чупрін.

Він назвав сім імен, а Nikopolnews додав ще одне від себе.

Руслан Чупрін зазначив, що усі перераховані люди – його друзі, військові волонтери Нікополя, які від першого дня повномасштабного вторгнення, в умовах постійних обстрілів, збирають і відправляють допомогу ЗСУ.

Маю за честь знати кожного особисто. Прошу Вас підтримати їхню роботу фінансово чи матеріально, –  закликав Руслан Чупрін

В деяких випадках він вказав збори, які проводять волонтери на момент публікації допису. Якщо раптом ви читаєте цю новину пізніше, збори можуть бути вже іншими, але напрямок один – це ЗСУ. Просте переходьте за посиланнями на сторінки названих людей у Фейсбуці і за можливості підтримуйте їх.

Кому з волонтерів Нікополя задонатити на ЗСУ: список імен

Кому з волонтерів Нікополя задонатити на ЗСУ: названо імена

  • Оксана Дронь збирає на РЕБ для морпіхів 37 ОМБР на Херсонський напрямок. На підтримку збору організувала лотерею, де головним лотом є гердан «Нікополь» – жіноча прикраса з дрібного намиста ручної роботи.
  • Оксана Гайдук постійно підживлює сили оборони Нікополя дронами-камікадзе. Саме зараз в неї триває збір на чергову пташку для військових, що охороняють наше місто.
  • У Анни Лизлової триває збір на третій купольний РЕБ для Нікопольського батальйону ТРО на Запорізький напрямок. Перші дві станції вже передано на позиції.
  • Маргарита Горбаненко просить за десантників 81-ї аеромобільної бригади ДШВ, Донецький напрямок. Терміново потрібен РЕБ.
  • Волонтерський колектив Тетяна Журба й Соколовский Олександр. Їхні маскувальні сітки мають великий попит на всіх напрямках фронту. Але для виробництва потрібні кілометри основи та маскувального матеріалу. Необхідна фінансова підтримка. На сторінці Олександра позначена його волонтерська картка.
  • Не вилазить зі зборів Руслан Луценко. І паралельно намагається закривати проблеми інших військових. Кожна гривня на його волонтерській картці – це інвестиція в Перемогу. Зверніть увагу на його сторінку.

Кожен внесок, великий чи малий – Переможний. Долучайтесь до зборів, адже разом ми можемо більше! Інформацію про те, як зробити свій внесок, ви знайдете на сторінках волонтерів, – закликав Руслан Чуприн

Nikopolnews додає до списку, озвученого ним, ще одне ім’я. Це Надія Жур, яка разом з командою, підтримує ЗСУ від початку війни – з 2014 року, а особливо активно зараз – під час повномасштабного вторгнення. Перейдіть на її сторінку, аби підтримати її лотереї та інші проєкти для військових.

Дякуємо!

Звісно, це далеко не весь список волонтерів Нікополя, а люди, яких особисто знає і в даному випадку назвав Руслан Чуприн. Nikopolnews регулярно висвітлює волонтерську діяльність у Нікополі, ми неодноразово писали раніше про інших благодійників, проєкти та ініціативи, плануємо робити це і надалі.

Ще новини Нікополя: Придбали ліки й передали мобільний телефон: у Нікополі волонтери продовжують допомагати вразливим категоріям населення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×