Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2641
Без категорії
2641

[:ru]Ковид-отделение в Никополе не принимает пациентку. Что делать?[:ua]Ковід-відділення у Нікополі не приймає пацієнтку. Що робити?[:]

[:ru]Ковид-отделение в Никополе не принимает пациентку. Что делать?[:ua]Ковід-відділення у Нікополі не приймає пацієнтку. Що робити?[:]

[:ru]В редакцию Nikopolnews только что обратилась встревоженная женщина, у которой болеет коронавирусом сестра. Она лечится уже две недели, но лечение не помогает, становится только хуже.

На сегодняшний день у 34-летней женщины, жительницы Алексеевки, уже диагностировали 40-процентное поражение легких. Сатурация при этом еще неплохая – 95. Но она в любой момент может ухудшиться. Семейная медицина разводит руками – все методы лечения перепробовали. Сегодня сами медики из местной амбулатории вызвали для пациентки скорую, которая и привезла ее в Никополь.

А в ковидном отделении отказываются госпитализировать женщину. И письменный отказ, по словам нашей собеседницы, тоже не дают – лишь расписали лечение. На данный момент женщина находится возле больницы. Она даже вызвала полицию, чтобы зафиксировать факт отказа. Что делать дальше, не знает. Домой возвращаться боится. Ведь, скорее всего, состояние будет ухудшаться, и реально страшно за свою жизнь. Без мамы может остаться ребенок, который сам недавно переболел коронавирусом. Его лечили в Днепре – сейчас состояние нормальное.

Мы ни в коем случае не обвиняем врачей. Все понимаем. Знаем, что ковид-отделение в Никополе забито, а медики падают с ног. На сегодняшний день, согласно статистике пресс-службы горсовета, только в реанимации здесь 19 человек, а всего больных – 135, из них 90 с подтвержденным коронавирусом. Вероятно, если отказываются госпитализировать, значит такой возможности нет. Но и пациентку, а также ее встревоженных родных, тоже прекрасно понимаем.

Вот что ей делать в такой ситуации???

И да – это повод лишний раз задуматься всем нам. Медицина может оказаться не в состоянии спасать всех. Берегите себя!

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Дніпропетровщина в п’ятірці областей з найгіршою ситуацію з ковідом

«Одна хвороба, одна любов»: у Мечникова рятують родину з Марганця

Троє померлих, 1400 хворих – ситуація з коронавірусом у Нікополі станом на 22 жовтня

 [:ua]У редакцію Nikopolnews щойно звернулася стривожена жінка, у якої хворіє коронавірусом сестра. Вона лікується вже два тижні, але лікування не допомагає, стає тільки гірше.

На сьогоднішній день у 34-річної жінки, мешканки Олексіївки, вже діагностували 40-відсоткове ураження легень. Сатурація при цьому ще непогана – 95. Але вона в будь-який момент може погіршитися. Сімейна медицина розводить руками – всі методи лікування перепробували. Сьогодні самі медики з місцевої амбулаторії викликали для пацієнтки швидку, яка і привезла її в Нікополь.

А в ковидном відділенні відмовляються госпіталізувати жінку. І письмову відмову, за словами нашої співрозмовниці, теж не дають – лише розписали лікування. На даний момент жінка знаходиться біля лікарні. Вона навіть викликала поліцію, щоб зафіксувати факт відмови. Що робити далі, не знає. Додому повертатися боїться. Адже, швидше за все, стан буде погіршуватися, і реально страшно за своє життя. Без мами може залишитися дитина, яка сама нещодавно перехворіла коронавірусом. ЇЇ лікували в Дніпрі – зараз стан нормальний.

Ми ні в якому разі не звинувачуємо лікарів. Все розуміємо. Знаємо, що ковид-відділення в Нікополі забито, а медики падають з ніг. На сьогоднішній день, згідно зі статистикою прес-служби міськради, тільки в реанімації тут 19 осіб, а всього хворих – 135, з них 90 з підтвердженим коронавірусом. Ймовірно, якщо відмовляються госпіталізувати, значить такої можливості немає. Але і пацієнтку, а також її стривожених рідних, теж чудово розуміємо.

Ось що їй робити в такій ситуації???

І так – це привід зайвий раз замислитися всім нам. Медицина може виявитися просто не в силах рятувати всіх. Бережіть себе!

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Дніпропетровщина у п’ятірці областей з найгіршою ситуацію з ковідом

«Одна хвороба, одна любов»: у Мечникова рятують родину з Марганця

Троє померлих, 1400 хворих – ситуація з коронавірусом у Нікополі станом на 22 жовтня

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×