Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1961
1961

Криворізький напрямок: ЗСУ показали, як знищили ворожу техніку разом з окупантами (відео)

Криворізький напрямок: ЗСУ показали, як знищили ворожу техніку разом з окупантами (відео)

Криворізький напрямок фронту зараз у всіх на слуху, адже там українська армія робить успішні спроби контрнаступу. А мешканці Херсонщини так чекають на звільнення… Черговий відео доказ успішних операцій ЗСУ оприлюднило Управління стратегічних комунікацій, передає Nikopolnews.

На відео – Давидів Брід, північ Херсонщини. Село поки що зайняте російськими загарбниками, але знаходиться під вогневим контролем ЗСУ.

Саме тут українські військові за допомогою гаубиць М777 знищили ворожу техніку разом з окупантами.

Як це було, дивіться на відео:

Зазначимо, що у своєму ранковому зведенні 31 травня Генштаб ЗСУ повідомляв: на Криворізькому, а також на Запорізькому напрямках були найбільші втрати окупантів за минулу добу.

Сьогодні обстановка у південній операційній зоні продовжує бути напруженою і високодинамічною. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

На Херсонщині тривають бойові дії та обстріли. Багато населених пунктів без електропостачання, води та газу. Область потребує медикаментів та гуманітарної допомоги.

Противник не маючи успіхів в просуванні вперед, укріплюється на оборонних рубіжах, ховає техніку та підрозділи в населених пунктах, прикриваючись мирними мешканцями.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу