Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7594
7594

«Маємо певні успіхи на тому березі, але ніч проведіть у сховищах» – Євген Євтушенко звернувся до нікопольців

Євген Євтушенко

Начальник РВА Євген Євтушенко звернувся до нікопольців і мешканців інших прибережних населених пунктів 12 вересня. Він розповів, як пройшов день, і озвучив рекомендації щодо прийдешньої ночі, передає Nikopolnews.

За словами Євтушенка, день на території району минув без надзвичайних ситуацій. Обстрілів, техніки та живої сили окупантів не зафіксовано.

Наразі, ми всі слідкуємо за успіхами Української Армії на Харківщині. Тішить, що армія рф нині долучилась до ленд-лізу і вже постачає нашим воїнам техніку з боеприпасами. Зайвим не буде, – сказав Євтушенко.

Маємо певні успіхи на протилежному березі Каховського водосховища у вигляді знищеної техніки та живої сили окупантів. Працюємо разом з партизанами Енергодару та інших населених пунктів Запорізької області. Сьогодні знову прошу жителів прибережних територій провести ніч у сховищі або скористатися правилом двох стін. Бережіть себе, нам ще святкувати перемогу. Не дивлячись ні на що – щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам бавовни, – звернувся начальник РВА до земляків.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×