Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
224
224

Майже 1,8 млн грн на 11 об’єктів: скільки у Нікополі вже відновлено побитих будинків і звідки кошти

Майже 1,8 млн грн на 11 об’єктів: скільки у Нікополі вже відновлено побитих будинків і звідки кошти

Про те, скільки у Нікополі вже відновлено побитих внаслідок ворожих атак будинків і звідки місто бере кошти на проведення цих робіт, розповів під час прес-конференції 30 серпня міський голова Олександр Саюк.

А Nikopolnews дізнався, скільки коштів орієнтовно витрачається на один об’єкт.

За словами очільника міста, станом на зараз у Нікополі 758 заявок на відновлення понівечених будівель. А відновлено вже 604 будівлі. Багато об’єктів станом на зараз – у роботі. У Нікополі існує черга на проведення таких робіт.

З коштами на проведення робіт допомагає Дніпропетровська обласна військова адміністрація, за що ми дуже вдячні. Також гроші постійно виділяються із міського бюджету, – розповів Олександр Саюк

 

На сайті державних закупівель Prozorro Nikopolnews побачив, що тільки за один день – 27 серпня, було оголошено 11 тендерів на поточні ремонти житлових будинків, пошкоджених внаслідок військової агресії РФ у НІкополі. Загальна вартість робіт на цих 11 об’єктах склала 1 778 669 грн. Що ж до сум, які виділяються на кожен будинок, то вони коливаються від 67 до 450 тисяч гривень і залежать, очевидно, від ступеню пошкоджень та розміру об’єкту.

Ми підтримуємо нікопольців, робимо все можливе, щоб вони могли знову проживати у своїх будинках. Восени ремонтні бригади також продовжать працювати, – сказав міський голова Олександр Саюк.

Майже 1,8 млн грн на 11 об’єктів: скільки у Нікополі вже відновлено побитих будинків і звідки коштиМайже 1,8 млн грн на 11 об’єктів: скільки у Нікополі вже відновлено побитих будинків і звідки кошти

Він зазначив, що цього тижня інтенсивність ворожих обстрілів значно посилилась, проте враховуючи корективи графіків будівельні бригади виконали досить багато завдань. Переважно це відновлення покрівель та камʼяні роботи. Як і раніше організацію ремонтів, будівельні матеріали та оплату плаці бригад бере на себе місто – мешканці не витрачають на це свої кошти.

У Нікополі вже відновлено понад 600 побитих будинків: фото

у Нікополі вже відновлено побитих будинків

photo 2024 08 30 20 39 43

photo 2024 08 30 20 39 44

photo 2024 08 30 20 39 45

Фото: пресслужба НМР

Ще новини Нікополя і району: Через обстріл постраждало багато будинків: на Нікопольщині відкрили збір коштів на відновлення житла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×