Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2179
2179

Жінка з Нікополя народила трійню: як почувають себе діти

Жінка з Нікополя народила трійню

Як ми вже писали, жінка з Нікополя народила трійню. На світ малюки з’явилися з вагою до 2 кг.

Як пройшли пологи та як зараз почувають себе діти родина розповіла журналістам «Суспільного», передає Nikopolnews.

Валерія дізналася, що вагітна трійнею на УЗД.

«Спочатку подумали, що двійня, а потім лікар каже: почекай, в тебе трійня. Було трохи складно ходити, але нічого, кріпилася. Це ж щастя», говорить жінка.

Жінка з Нікополя народила трійню: як почувають себе діти

Валерія вже має трьох дітей двоє синів і донька. З батьком трійні Максимом, Валерія познайомилася після повномасштабного вторгнення у Нікополі. Чоловік приїхав до нашого міста з Маріуполя. Говорить, що  що труднощів з дітьми не боїться.

«Що один, що троє — перші пів року підкріпимося. Тьома народився 1 кг 780 грамів. Владочка — 1 кг 960 грамів, а Богданочка — 1 кг 890 грамів. Тиждень дружина не доносила. тож можна сказати, що вони майже доношені», каже Максим.

be10b9b0c1926cad

До пологів жінку готували завчасно.  Народити самостійно не змогли, тому робили кесерів розтин.

«Це була мультидисциплінарна команда, яка складалася з трьох бригад лікарів-неонатологів, медсестер, цілої бригади лікарів-гінекологів. Це був для нас великий виклик, який ми виконали. Зробили все, щоб всі троє дітей були живими, розвивалися і росли», розповів гендиректор лікарні, де народилася трійня.

Максим і Валерія назвали дітей Владою, Богданою та Артемом. Зараз їм потрібен догляд лікарів.

ee5fcb09f0e95517

«Спочатку одна дитина була у відділенні інтенсивної терапії, а дві інших — в палаті інтенсивної терапії. Дівчаток поки годуємо через зонд, а хлопчик вже їсть з пляшечки. Але днями вони всі почнуть переходити на материнське молоко», говорить заввідділення постінтенсивного лікування Ірина.

У пологовому будинку мама з дітками будуть ще три тижні. Дітям робитимуть УЗД та лабораторні дослідження. Малечу також оглядатимуть лікарі. У закладі планують, що трійнята спостерігатимуться в них ще декілька років.

Ще новини Нікополя: «Не так я хотів загинути»: Захисник з Нікополя розповів про перші секунди після поранення і про своє теперішнє життя

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу