Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
534
534

Для бібліотек Нікополя розпочали збір книжок: як долучитися

бібліотек Нікополя

Для бібліотек Нікополя  розпочали збір книжок. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на сторінку PEN Ukraine.

«Друзі, маємо важливе оголошення. Сьогодні Український ПЕН розпочинає збір книжок для Нікопольської міської централізованої бібліотечної системи. До складу системи входить 7 бібліотек, усі вони через обстріли зазнали пошкоджень: вибито вікна, побито фасади, вхідні двері, тощо. Обстріли не вщухають, та навіть попри це 5 закладів продовжують роботу. Найбільше постраждала Центральна дитяча бібліотека: частково знищено приміщення, а значна кількість книжок внаслідок обстрілів стала малопридатною для використання», йдеться у повідомленні.

Для бібліотек Нікополя розпочали збір книжок: як долучитися

Ініціатори PEN Ukraine запрошують всіх охочих долучитися до благодійного збору книжок, який триватиме до 3 червня. Наразі бібліотеки Нікополя потребують нові книжки для дорослих, підлітків та дітей українською та англійською мовами. Особлива потреба є в дитячих виданнях, оскільки найбільше постраждала Центральна дитяча бібліотека.

бібліотек Нікополя

бібліотек Нікополя

Якщо Ви хочете долучитися до благодійного збору книжок, то їх треба надіслати на відділення Нової Пошти №8 у Нікополі (отримувач – Олена Василівна Стовба, 0665105600)

Нагадаємо, на початку березня волонтери Українського ПЕН відвідали Нікополь та привезли бібліотекам нашого міста книжки. Також вони поспілкувалися з місцевими жителями та волонтерами.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×