Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
358
358

Чотири собаки з Нікопольського притулку “Шанс на життя” знайшли нові родини у Польщі

Чотири собаки з Нікопольського притулку "Шанс на життя" знайшли нові родини у Польщі

Чотири собаки з Нікопольського притулку “Шанс на життя” знайшли нові родини у Польщі. Радісну новину повідомили на офіційній сторінці притулку у соціальній мережі “Фейсбук”, передає Nikopolnews.

Cобаки, якими опікувалася директор притулку Олена Вошун вже у  Польщі, завдяки волонтерам з Червоного хреста.

Чотири собаки з Нікопольського притулку "Шанс на життя" знайшли нові родини у Польщі

 

“Молоді хлопці та дівчата з Червоного хреста з Польщі, безстрашні, невтомні, з безмежною вірою в Україну та українців, що сюди везуть гуманітарну допомогу, а назад повезли Кнопку, Кляксу, Моллі та Мошку, просто викликають захват! Вони не бояться ні обстрілів, ні бездоріжжя – просто від щирого серця допомагають нашій країні. Завдяки їм мої дітки, у яких напевне не було шансів знайти дім в Україні, тепер в безпеці і на них чекають сім’ї!!! Величезна подяка Aneta Zaajac за організацію евакуації тварин, прихисток для них та пошук сімей! Моє серце з вами, наші польські друзі!!! Я дякую всім, хто допоміг коштами на придбання переноски для транспортування собачок!!! Я дякую працівнику аптеки, що почувши мою розмову по телефону про те, що мені терміново треба знайти переноски, подарувала мені чудову клітку!!! Окрема подяка СТО “МТС” та її керівникові і моєму щирому другу, волонтеру по життю Олександру Ізюменку за безкоштовний ремонт автівки Червоного хреста, що зазнала пошкоджень на наших дорогах! Саша, цьом!! Величезна подяка Олександру Жиляєву, опікуну Моллі, що ще й був у ролі перекладача”, йдеться в повідомленні притулку.

Зараз тварини проходять медичний огляд у польській ветеринарній кліниці. Потім їх чекає адаптація й життя у нових родинах.

Чотири собаки з Нікопольського притулку "Шанс на життя" знайшли нові родини у Польщі

“Змушені вдруге евакуюватися”: історія родини, яка переїхала з Лисичанська до Нікополя

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×