Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1964
1964

Отримав техніку для власного бізнесу: герой України з Нікополя став переможцем ветеранського проєкту

герой України з Нікополя став переможцем ветеранського проєкту

Герой України з Нікополя став переможцем ветеранського проєкту. Він отримав техніку для вирощування черешні.

Про це йдеться у сюжеті «Нікополь сьогодні»,  передає Nikopolnews.

Молодший сержант ЗСУ, Герой України Дмитро Куценко під час російського вторгнення в Україну служив у 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр». Під час запеклих боїв за Бахмут потрапив під ворожий авіаудар. Отримав важке поранення.

Герой України з Нікополя став переможцем ветеранського проєкту: відео

Захисник не втратив жагу до життя. Повернувшись додому Дмитро взяв участь у конкурсі ветеранських бізнес-проектів DVV International з фінансовою підтримкою DVV International в Україні.

«Цей конкурс проводився в рамках реінтеграції ветеранів та ветеранок, а такої їх сімей за фінансової підтримки федерального міністерства Німеччини. Його в Нікополь реалізує громадська організація «Козацький набат» Центру освіти дорослих»», говорить Ольга Пастушок, голова ГО «Козацький набат» Центру освіти дорослих.

Дмитро став переможцем конкурсу й отримав техніку для власного бізнесу.

«Спочатку не сильно вірив. Думав, що велика конкуренція. Може люди мають більш серйозні справи. Спробував взяти участь, все вийшло. Коли трактор приїхав додому. У  мене з’явилися інші емоції та відчуття.Мені дуже приємно», говорить чоловік.

Дмитро Куценко має близько 4 гектарів землі. На ній вирощує черешню.  Свій поданий на конкурс бізнес-план він так і назвав «Героїчна черешня».

1

На тракторі з навісним обладнанням герой з України зможе самостійно обробляти власні земельні ділянки та допомагати сусідам за потреби.

«На жаль у нас зараз в Україні така ситуація, що робочої сили стає все менше і менше. Будемо самі працювати», каже Дмитро.

2

Нікопольська міська рада проводить роботу з реінтеграції наших захисників та захисниць у мирне життя. Її проводить Центр освіти дорослих.

«Запрошуємо ветеранів і ветеранок, а також членів їх родин долучитися до програми Центру освіти дорослих. У центрі Ви зможете отримати різноманітні психологічні консультації,  юридичні консультації, бізнес-консультації. Долучитися до психологічних, навчальних і професійних тренінгів. Долучитися до навчальних курсів. Також ми можемо розробити курси, які Вам необхідні  для того, щоб Ви змогли соціалізуватися у мирне життя. Розпочати свою діяльність і підтримувати свою сім’ю», додала Ольга Пастушок

Ще новини Нікополя: «Тут люди — мішені в тирі»: як живе і працює Нікополь за 5 км від захопленої ЗАЕС –  великий репортаж NV

Підписуйтеся на наш телеграм: https://t.me/nikopolnew

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×