Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
147
147

На Нікопольщині відкрили ще один «Клас безпеки» (фото)

Клас безпеки

На Нікопольщині відкрили ще один «Клас безпеки». Він працюватиме на базі Настасівського ліцею Мирівської сільської ради, передає Nikopolnews.

«Клас облаштували інформаційними плакатами, навчальними іграми, та посібниками для освітян з мінної безпеки за допомогою яких учнів навчатимуть правил безпеки», йдеться у повідомленні ДСНС.

Навчальний простір розділено на спеціальні зони: пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист та домедична допомога.  Приміщення обладнано не лише наочними матеріалами, навчальними макетами небезпечних предметів, тематичними іграми, інформаційними плакатами, посібниками для освітян, а й справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням.

Клас безпеки

«Під час презентації класу безпеки для учнів ліцею був проведений перший урок безпеки, який провели педагогічний склад закладу та рятувальники для учнів», розповіли рятуавльники.

На першому уроці у «Класі безпеки» дітей навчали порядку дій при виявленні підозрілого чи вибухонебезпечного предмета. А також розповіли, як надати домедичну допомогу травмованим у різних випадках.

«Підводивши підсумки заняття з учнями, рятувальники закликали школярів приєднуватись до руху юних рятувальників Дніпропетровщини, розповіли про основні завдання та характер діяльності руху», додали у ДСНС.

На Нікопольщині відкрили ще один «Клас безпеки» (фото)

Клас безпеки

Клас безпеки

Клас безпеки

Клас безпеки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×