Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
475
475

Колишній гравець ФК «Нікополь» підписав контракт з новою командою

гравець ФК «Нікополь»

Колишній гравець ФК «Нікополь» Дмитро Махнєв підписав контракт з ФК “ЮСА”. Про це повідомила пресслужба клубу, передає Nikopolnews.

Термін контракту не розголошується. Останнім клубом 27-річного футболіста були “Карпати”, які він залишив цього літа. У футболці львів’ян Дмитро відіграв 16 матчів у Першій лізі та забив 1 гол. Раніше Дмитро виступав за «Говерлу» U-19, «Севастополь» U-19, латвійський «Даугавпілс», «Енергію», «Нікополь» та «Верес».

Дмитро Махнєв народився у Дніпрі. У липні 2016 року підписав контракт з «Нікополем-НПГУ». Дебютував за нову команду 20 липня того ж року в програному (1:3) виїзному поєдинку 1-го попереднього раунду Кубку України проти «Агробізнеса TSK». Дмитро вийшов на поле в стартовому складі та відіграв увесь матч, а на 82-ій хвилині отримав жовту картку.

Колишній гравець ФК «Нікополь» підписав контракт з новою командою

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений UCSA (@fc.ucsa)

У Другій лізі України футболіст дебютував 24 липня 2016 року в програному (0:3) виїзному поєдинку 1-го туру проти одеської «Жемчужини». Дмитро Махнєв вийшов на поле в стартовому складі та відіграв увесь матч. Натомість дебютним голом у дорослому футболі спортсмен відзначився 5 серпня 2016 року на 55-ій хвилині програного (1:3) виїзного поєдинку 3-го туру Другої ліги проти горностаївського «Миру». Дмитро вийшов на поле в стартовому складі та відіграв увесь матч. У сезоні 2016/17 років зіграв за «Нікополь-НПГУ» 29 матчів у Другій лізі та один поєдинок у національному кубку.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×