Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
433
433

Лікарі з Нікополя отримали патент на нову голку для акупунктури – подробиці

Лікарі з Нікополя отримали патент на нову голку для акупунктури – подробиці

Лікарі з Нікополя отримали патент на нову голку для акупунктури. Про це розповіли у міській лікарні №4, передає Nikopolnews.

«Нещодавно завідувач неврологічним відділенням, кандидат медичних наук Бредихін Олександр Володимирович та інженер Мержієвський Олександр Валентинович отримали патент на нову голку для акупунктури (голкотерапії). У Олександра Володимировича це 22-й патент, а лікар-невропатолог Чеха Олег Анатолійович має 4 патенти. Лікарі неврологічного відділення, окрім практичної діяльності, активно працюють як раціоналізатори»,говорять у лікарні

Лікарі з Нікополя отримали патент на нову голку для акупунктури

392788794 303368972454424 6944048491669199255 n

Попри війну, у лікарів є й інші досягнення.

«З останніх досягнень варто відзначити статтю Бредихіна О.В., Бредихіна К.О., Чехі О.А. опубліковану у провідному медичному журналі з інтегративної медицини та акупунктури у США. Стаття була присвячена метамерній (сигментарній) акупунктурі, де вперше були опубліковані нові точки та зони, що впливають на внутрішні та ендокринні органи, новий системний підхід», йдеться у повідомленні.

У медичному закладі говорять, що актуальність цієї роботи свідчить те, що вона була опублікована протягом одного місяця. До того ж після публікації, кандидату медичних наук завідувачу відділення  Бредихіну О.В. надійшла пропозиція увійти до редакційної  колегії в одному з англомовних журналів інтегрованої медицини Америки.

«Варто також відзначити фундаментальну працю авторів Бредихіна О.В., Бредихіна К.О., Чехі О.А. англійською мовою, атлас з спіральної та корпоральної акупунктури. Перший у світі подібний атлас, основи нового напряму, закладені були описані нові проекції внутрішніх та ендокринних органів, зони, точки офесором Пак Дже Ву. Лікування як на тулубі, так і по стопі, кінцівках», зазначають медики

У закладі також повідомили, що робота фахівців Нікопольської лікарні №4 відзначена в американських публікаціях, які розходяться по всьому світу.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу