Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
473
473

Приємні несподіванки у медиків «швидкої» Нікополя – зустріч з колегою-Захисником і подяки від пацієнтів та керівництва

Приємні несподіванки у медиків швидкої Нікополя

26 лютого сталися приємні несподіванки у медиків «швидкої» Нікополя. Про це повідомила Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

«Опівдні зателефонував Генеральний директор КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» Радій Анатолійович Шевченко і передав подяку всім працівникам Нікопольської станції екстреної медичної допомоги за багатоденну напружену працю в небезпечних умовах з найкращими побажаннями від Головного державного санітарного лікаря України Ігоря Володимировича Кузіна. Завдяки сприянню Ігоря Кузіна наша станція отримала захисні шоломи», йдеться у повідомленні

429911153 1133959257623025 2566752966902332088 n

Загалом вчорашній день для медиків швидкої допомоги видався приємним на несподіванки. З самого ранку почали надходити телефонні дзвінки від вдячних пацієнтів.

«Зателефонувала жінка, відрекомендувалася донькою 92-річної пацієнтки Наумової Ніни Опанасівни, якій іноді доводиться викликати до матері екстрену медичну допомогу і висловила щиру подяку всім медичним працівникам та диспетчерам підстанції м. Нікополя за чуйне та відповідальне ставлення до пацієнтки поважного віку та якісну медичну допомогу», пише Валентина Марченко.

Також зателефонувала пацієнтка з міста Марганця, Дукач Любов Анатоліївна. Вона попросила подякувати від її імені фельдшеру з МНС виїзної бригади м. Марганця Кошкіній Валентині Михайлівні за чуйне ставлення до пацієнтки і високу якість наданої їй медичної допомоги.

А під кінець робочого дня на Нікопольську станцію швидкої допомоги завітав військовий Валерій Перепелка. Довгий час він працював на станції швидкої допомоги механіком гаража.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×