Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
131
131

Задля нових напрямків взаємодії: мер Нікополя провів зустріч з представниками міжнародних гуманітарних місій

мер Нікополя провів зустріч представниками міжнародних гуманітарних місій

Цього тижня мер Нікополя Олександр Саюк провів зустріч з представниками міжнародних гуманітарних місій задля нових напрямків взаємодії.

Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбук», передає Nikopolnews.

Кожного дня міська влада працює над посиленням зв’язків з організаціями, які допомагають нашому місту під час війни. Тому міській владі вдається реалізовувати різні програми підтримки нікопольців. Це зокрема гуманітарною та фінансовою допомогою, будівельними матеріалами та ін.

Серед учасників останньої зустрічі були присутні:

  • Рене Вайнвін – кластер з питань житла та непродовольчих товарів, Ангеліна Анегденко – кластер із координації та управління місцями тимчасового проживання ВПО;
  • Едуард Бурмейстер – кластер з питань захисту,
  • Ірина Бистрицька – агенство ООН у справах біженців,
  • Максим Ковальов та Сергій Петровський – представники гуманітарної організації «Проліска».

Мер Нікополя провів зустріч з представниками міжнародних гуманітарних місій

458530273 1041161411350476 7058239666263074441 n (1)

Зі свого боку Олександр Саюк висловив відкритість та готовність спільно працювати над вирішенням актуальних наразі проблем. Під час зустрічі обговорили:

  • можливості посилення енергетичної безпеки міста у зимовий період (придбання модульних котелень, твердого палива, генераторів та ін.);
  • проблему з розселенням ВПО, які проживають у місті (запропонували варіанти облаштування житла в обʼєктах, що зараз потребують ремонту);
  • наголосив на важливих для нас потребах у будматеріалах;

Cеред іншого обговорили варіанти посилення сфери охорони здоровʼя та інших соціально важливих напрямів.

Представники міжнародних організацій пообіцяли виконати звіт щодо отриманої інформації для усіх кластерів, які діють на території Дніпропетровщини. Вищезазначені пропозиції будуть предметно розглядатись в рамках робочої групи і міська влада сподівається, що благодійні організації зможуть долучитися до їх виконання.

«Вдячні наших міжнародним партнерам. Лише спільно ми можемо протистояти непростим щоденним викликам!», додав Олександр Саюк.

Ще новини Нікополя: Загинув під час наступу у Курській області: Покров сьогодні провів в останню путь полеглого Героя (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×