Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
792
792

Головна проблема – безпека: надання соціальних послуг мешканцям Нікополя обговорили у Дніпрі

надання соціальних послуг мешканцям Нікополя обговорили у Дніпрі

Цього тижня надання соціальних послуг мешканцям Нікополя обговорили у Дніпрі.  Напередодні провели дослідження про наявні послуги для людей з інвалідністю у нашому місті.

Про це йдеться на сайті «Відкритий», передає Nikopolnews.

Відповідне дослідження у Нікополі провів Харківський інститут соціальних досліджень на замовлення громадської спілки «Ліга сильних».  Результати презентували на круглому столі.

DSCF5543.jpg

На ньому були присутні представники міської ради Нікополя, громадських організацій та міжнародні партнери.  Під час круглого столу презентували дослідження про наявні соціальні послуги і реабілітаційні центри у Нікопольській громаді, яка потерпає від обстрілів.

DSCF5548.jpg

А також обговорили важливість надання соціальних послуг для громад та вплив війни на їхню доступність для людей з інвалідністю на Дніпропетровщині.

«Проблемою №1 для мешканців є безпека – 76% респондентів казали саме про це. На другому місці стоїть соціальна підтримка вразливих верств населення. Я вважаю, що дослідження, що ми провели дасть можливість Нікопольській громаді приймати правильні рішення, в тому числі із запровадження нових соціальних послуг», – розповів Андрій Черноусов, заступник голови правління Харківського інституту соціальних досліджень.

Проведене дослідження допоможе розробити концепцію, яка буде спрямована на покращення надання соціальних послуг у Нікополі. А також допоможе посадовцям ухвалювати більш точні рішення.

Надання соціальних послуг мешканцям Нікополя обговорили у Дніпрі: фото

DSCF5597.jpg

DSCF5585.jpg

DSCF5556.jpg

 

Новини Нікополя і району: «Ваша безпека – у ваших руках»: мешканців Нікополя закликали залишитися вдома на Великдень

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×