Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1686
1686

Осколок пролетів над головою: мешканці Нікополя розповіли про смертельний обстріл 9 вересня (відео)

Осколок пролетів над головою: мешканці Нікополя розповіли про смертельний обстріл 9 вересня (відео)

Мешканці Нікополя розповіли про смертельний обстріл 9 вересня. Внаслідок чого загинула 16-річна дівчина. Ще троє осіб отримали поранення.

Про це йдеться у сюжеті «Нікополь сьогодні» Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Вранці у понеділок наше місто знову стало мішенню для важкої артилерії ворога. На жаль, під час обстрілу загинула молода дівчина. Троє містян отримали осколкові поранення. Постраждалим надали медичну допомогу. Їх життю наразі загрози немає.

Мешканці Нікополя розповіли про смертельний обстріл: відео

Родину Миколи Леонідовича ворожий обстріл застав зненацька. Чоловік  отримав поранення, а його дружина дивом не загинула.

«Жінка сиділа на дивані. Народилась у сорочці. Осколок прилетів над її головою і у стіні застряг. Прямо над її головою», говорить чоловік.

1

Обстріли завдали серйозних руйнувань. Пошкоджені приватні будинки. Розбиті стіни, вікна і дахи. Проте міська влада швидко відреагувала на ситуацію. Міський голова Олександр Саюк особисто побував на місцях обстрілів. Він дав розпорядження комунальним службам надати допомогу людям.

2

Нікопольцям, чиє житло зазнало пошкоджень, комунальники безкоштовно надають матеріали й проводять екстрений ремонт. Окремі бригади займаються прибиранням уламків і розбитого скла.

«Коли вперше бахнуло, ми були у хаті. Потім образу пішли до підвалу, сховалися. Вийшли, дивимося все розбито. Вікна всі побиті, дах, фронтон та паркан – все це знищено. Комунальники приїхали швидко. Вирізали OSB, на даху заклеїли усі дірки та прибрали уламки. Дуже добре! Я сам би нічого не зробив би. Тим більше травмований», каже Петро, місцевий мешканець.

Якщо Вам треба допомога міської влади, тоді звертайтеся за телефонами. Що бачите нижче.

4

Ще новини Нікополя: Обстріл Нікополя 26 серпня: загиблий і семеро постраждалих

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×