Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2421
2421

Мешканця Нікополя підозрюють у колабораціонізмі та виправданні збройної агресії РФ

Мешканця Нікополя

Мешканця Нікополя підозрюють у колабораціонізмі та виправданні збройної агресії РФ. Йому та ще двом жителям Дніпропетровщини повідомлено про підозру, передає Nikopolnews.

«Житель м. Нікополь систематично на власній сторінці в соцмережі поширював матеріали щодо виправдання збройної агресії РФ проти України та підтримки незаконних дій окупантів», розповіли в прокуратурі.

Також, за даними слідства, мешканці міст Кам’янське та Жовті Води, маючи проросійські погляди, через власні акаунти в забороненій соціальній мережі висловлювали в коментарях свою підтримку та закликали до співпраці з окупаційною адміністрацією держави-агресора.

Мешканця Нікополя підозрюють у колабораціонізмі

Мешканця Нікополя

Мешканця Нікополя

За процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про перевірку громадянам за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, визнання правомірною збройної агресії РФ України (ч. 1 ст. 111-1, ч. 2 ст. 436-2 КК України). Під час обшуків за місцями поселення підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Ще новини Нікополя: Систематично виправдовували збройну агресію РФ – на Дніпропетровщині судитимуть двох зрадників

Читайте також: Чоловіку наново сформували палець із частини ребра – подробиці операції зі Львова

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×