Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
94
94

Мешканцям Нікополя розповіли про пожежі в екосистемах (фото)

Мешканцям Нікополя розповіли

27 серпня мешканцям Нікополя розповіли про пожежі в екосистемах. Про це розповіли у ДСНС, передає Nikopolnews.

«З метою попередження пожеж у природних екосистемах інспектори Нікопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели профілактичну роботу серед мешканців міста Нікополь», – йдеться у повідомленні

Під час роз’яснення правил пожежної безпеки фахівці Служби порятунку закликали містян дотримуватися заходів безпеки, не випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках. Не розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також не кидати недопалки та сірники на суху трав’янисту підстилку.

Разом з тим, наголосили на суворому дотриманні заходів безпеки під час перебування на природі. Розповіли і розмір штрафу за випалювання сухої рослинності.

Окрім того, рятувальники інформували про заборону відвідування лісів поки в країні триває війна. Довели інформацію, що за порушення громадянами правил пожежної безпеки в лісі можна сплатити штраф у розмірі 4590 гривень.

«У випадку виникнення пожежі – по можливості спробуйте загасити її самостійно. Якщо вогонь не згасає терміново викликайте пожежно-рятувальний підрозділ за номером «101», – закликали містян рятувальники.

Мешканцям Нікополя розповіли про пожежі в екосистемах: фото

Мешканцям Нікополя

Мешканцям Нікополя

Мешканцям Нікополя

Мешканцям Нікополя

Мешканцям Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×