Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
331
331

Мешканців Нікополя поліцейські закликали не ігнорувати сигнали про небезпеку

 Мешканців Нікополя поліцейські закликали не ігнорувати сигнали про небезпеку

27 березня мешканців Нікополя поліцейські закликали не ігнорувати сигнали про небезпеку. Бесіди з жителями вони проводили спільно з рятувальниками.

Про це розповіли у поліції, передає Nikopolnews.

У ході бесід людей закликали реагувати на сигнали “Повітряна тривога”, “Ракетна небезпека” та “Артилерійський обстріл”.

«Спільними зусиллями провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівниками і працівниками магазинів, кафе, супермаркетів, торговельних центрів та інших розважальних закладів, в яких постійно масово перебувають люди. Під час спілкування фахівці нагадали перелік та адреси укриттів, в яких потрібно перебувати та направляти своїх відвідувачів під час оголошеної загрози», йдеться у повідомленні.

Мешканців Нікополя поліцейські закликали не ігнорувати сигнали про небезпеку

434168768 807500771423272 1982661269194867653 n (1)

Також правоохоронці нагадали, що відповідно до розпорядження начальника Нікопольської РВА  від 02.06.2023 №124, юридичним та фізичним особам усіх форм власності необхідно забезпечити вільний, безперешкодний та цілодобовий доступ усіх охочих мешканців Нікопольського району до захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів. У разі його порушення, передбачено:

  • адміністративну відповідальність згідно ст.41 (порушення вимог законодавства про працю, та про охорону праці) Кодексу України про адміністративні правопорушення
  • кримінальну відповідальність згідно ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

 

Ще новини Нікополя: На Нікопольщині поліцейські допомогли дітям зробити вітальні листівки (фото)

Читайте також: Незмінно «давлять» один напрямок: ситуація 28 березня на фронті

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×