Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
486
486

На вулицях Нікополя рятувальники провели профілактичні бесіди (фото)

На вулицях Нікополя

3 квітня на вулицях Нікополя рятувальники провели профілактичні бесіди. Вони нагадали людям правила користування електричними приладами та свічками, передає Nikopolnews.

У ході бесід фахівці ДСНС закликали населення встановлювати генератори лише на відкритому просторі та не менше як за 6 метрів від стіни або вікна будинку.

«Пояснили людям, що при освітлені приміщення за допомогою свічок, не можна палити їх до кінця. Радили залишати недогарок довжиною 2-3 см. Мешканців попередили не залишати запалені свічки без нагляду й обов’язково гасити їх перед тим, як вийти з приміщення або лягти спати», йдеться в повідомленні ДСНС.

Також рятувальники закликали людей не використовувати для обігріву помешкань несправні, саморобні нагрівальні прилади та непризначені для цього пристрої.

«Особливу увагу громадянам радили звернути на безпеку дітей. Фахівці ДСНС закликали дорослих весь час слідкувати за дозвіллям малечі, просили не залишати дітей без нагляду та пояснювати їм правила пожежної безпеки в побуті, а головне – демонструвати підростаючому поколінню гарний приклад, не порушуючи цих правил самим», додали рятувальники

На згадку про зустріч з ДСНС люди отримували пам’ятки, а також інформаційні газети.

На вулицях Нікополя рятувальники провели профілактичні бесіди: фото

На вулицях Нікополя

На вулицях Нікополя

Ще новини Нікополя: Мінна безпека у Нікополі: рятувальники провели профілактичну роботу

Читайте також: На які лікарські засоби з 1 квітня потрібен електронний рецепт – перелік

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×