Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
531
531

Мріє, щоб Нікополь став найзеленішим містом в Україні: Іван Базилюк подякував Наталі Ждановій

Мріє, щоб Нікополь став найзеленішим містом в України

Наталя Жданова мріє, щоб Нікополь став найзеленішим містом в Україні. Про неї розповів секретар міської ради Іван Базилюк, передає Nikopolnews.

Наталя Жданова проживає з селища Певнічного. Досить тривалий час вона присвячує своє життя боротьбі за чистоту нашого міста.

«Вже багато років вона їздить на велосипеді – повністю екологічному транспорті, а ще активно збирає пластик, скло та інше сміття на узбіччях доріг, в скверах та у парках. Наталя – активна учасниця толок, які організовуються в місті», говорить Іван Базилюк.

За його словами, мрія жінки, аби Нікополь став найчистішим та найзеленішим містом в Україні. Для цього треба аби екологічна культура стала частиною нашого повсякденного життя та виховання дітей.

Мріє, щоб Нікополь став найзеленішим містом в Україні

431472019 2158606310981150 6940586701207638518 n (1)

Наталя вірить, що дорослі мають бути прикладом для малечі, культивуючи в неї любов до природи та відповідальність за довкілля.

«Такі чудові люди, як Наталія Жданова, своєю працею та відданістю роблять наше місто кращим.  Дякую вам, Наталю, за вашу безмежну енергію та любов до нашого міста!», додав Іван Базилюк.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×