Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
623
623

Нікополь відвідали журналісти всеукраїнських та міжнародних ЗМІ (фото)

Нікополь відвідали журналісти

Нікополь відвідали журналісти всеукраїнських та міжнародних ЗМІ. Про це повідомив міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Міська влада продовжує плідну співпрацю з журналістами  українських та іноземних медіа, які показують складнощі та виклики долі, що переживають нікопольці, через постійну військову агресію росіян. Цього тижня у Нікополі побували представники RTL (Німеччина), UA studio (Україна), NTR (Нідерланди), The Atlantic (США), De Morgen (Бельгія), 11 канал (Україна), СТБ (Україна).

“Цього тижня виповнився рік з моменту коли російські війська почали обстрілювати Нікополь. Наслідки важкі, вбито 20 нікопольців, 143 поранено. Пошкоджено понад 4100 обʼєктів, серед них житлові будинки, заклади освіти, медицини, культури, спорту, торгівлі тощо. Додала складнощів й ситуація з водопостачанням. Зараз ми без вихідних працюємо над його відновленням. Проте слід розуміти, обсяг робіт великий, тому потрібен час. Виконується підвіз води на 40 пунктів видачі, також діють 14 пунктів видачі бутильованої води”, – розповів про ситуацію у Нікополі відповідаючи на питання журналістів.

Знімальні групи мали нагоду поспілкуватись з місцевими мешканцями, які розповіли їм, що попри нелегку безпекову ситуацію вони не здаються, залишаються у Нікополі. Продовжують працювати всупереч планам ворога, вірять у перемогу України та чекають на мир.

Нікополь відвідали журналісти з всеукраїнських та міжнародних ЗМІ: фото

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×