Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
239
239

Нікополь відвідали журналісти німецької газети та всеукраїнського телебачення

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали журналісти німецької газети та всеукраїнського телебачення. Повідомили у телеграм-каналі «Нікополь. Оперативна», передає Nikopolnews.

На цьому тижні в Нікополі побували журналісти німецької газети «SZ», знімальні групи телеканалів «СТБ», «Інтер», «Рада». Вони поспілкувалися з міським головою Олександром Саюком та населенням.

Під час інтерв’ю міський голова повідомив журналістам про стан справ у місті, безпековому смутку, допомогу міської влади для постраждалих від ворожих атак мешканців та роботу комунальних служб.

«Зараз наші комунальні підприємства працюють без вихідних. без виконання своєї основної роботи вони можуть отримати допомогу постраждалим цілодобово. Ми розуміємо, що людям потрібна підтримка зі сторони міської влади. Загалом зараз вдалось досягти того, щоб інфраструктура міста працювала “як до війни”, без змін. Проте, звісно,наші навчальні заклади, враховуючи безпекову роботу, працюють лише в онлайн-формат», розповідає журналістам міська голова.

Знімальні групи побували на місцях обстрілів, зафільмували понівечені будинки мирних мешканців та поспілкувалися з очевидцями подій.

«Віримо, що сили нашої оборони знищити ворога та повернути мирне життя до України. Зараз кожен на своєму місці ми віддано працюємо, наближаючи довгоочікувану перемогу!», додали у повідомленні.

Нікополь відвідали журналісти німецької газети та всеукраїнського телебачення: фото

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

Нікополь відвідали

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×