Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
391
391

Плете маскувальні сітки, збирає гуманітарку та пече хліб: як нікопольчанка волонтерить у Вишгороді

як нікопольчанка волонтерить

Як нікопольчанка Ірина Ляшенко волонтерить у Вишгороді, розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«Є у мене подруга – нікопольчанка, яка перемістилася у Вишгород, разом з мамою і племінницею. Не витримала постійних обстрілів нашого міста…психіка у кожного реагує по різному. Зняли скромну, однокімнатну квартирку, майже без нічого, і почали пристосовуватись до життя у тиші. Тиша виявилася відносною – Київ і область накривають ракетами, але для неї це все одно легше, та й донька навчається у столиці, поряд», пише Вікторія

Як нікопольчанка волонтерить у Вишгороді: фото

як нікопольчанка волонтерить

Ірина працює дистанційно. Потроху для жінки та її рідних, які приїхали у Вишгород з Нікополя знайшли волонтери разом з друзями каструльки, пательню, тарілки, подушки та постільну білизну.

«Але волонтерська душа – окрема тема. Знайшла моя подруга де плетуть сітки. Потім я підрядила її збирати гуманітарку для нікопольців, що втрачають майно від щоденних руйнувань снарядами орків. Зараз ще й хліб пече!», розповіла Вікторія.

За її словами, Ірина до війни допомагала волонтерам у Нікополі.

«Ірина Ляшенко, дякую тобі, моя люба. Я знаю, тобі важко і складно. Та ти завжди приходила на допомогу першою – варто було мені тебе покликати до якихось то волонтерських справ.  Як мед хлопцям у АТО збирали…гроші на пораненого бійця…одяг і теплі речі…як будиночок відпочинку для воїнів АТО будували разом з іншими волонтерами, як на дрони та автівки збирали..», додала Вікторія Шевченко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×