Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
601
601

У Нікополі комунальники прибирають ще одну занедбану ділянку (фото)

У Нікополі комунальники

У Нікополі комунальники прибирають ще одну занедбану ділянку. Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

«Дошкільний навчальний заклад (вул. Добролюбова), що на третій дільниці став непотрібним у 90-х роках минулого століття. Його закрили. Минали десятиріччя, будівля поступово руйнувалася, там часто збиралися асоціальні особи, а навколо все заростало паростю та чагарником. Пройти повз занедбану територію було не аби яким випробуванням на сміливість», йдеться у повідомленні.

Попри війну та майже щоденні обстріли міста працівники Паркового господарства обрізають парость та вивозять сміття на вищезгаданій території- Крім того, сьогодні комунальники косили траву на узбіччі дороги вул. Херсонської. А на вул. Патріоти України очищали бордюри від ґрунтових нанесень.

  • На вулицях Довгалівській та Запорізькій працівники Автодору відновлювали «зебру», а на проспекті Трубників фарбували опори.
  • На вул. Електрометалругів заливали тріщини бітумною мастикою для того, щоб запобігти подальшому руйнуванню дорожнього покриття.
  • На проїжджій частині дороги вулиці Преображенської асфальтували вибоїни.
  • На вулиці В.Усова та на вулиці Г. Чорнобиля проводили роботи щодо планування ґрунту.

«Там де є старі пні, їх викорчовують. До речі, ділянки вздовж узбіччя вирівнюють для того, щоб у подальшому тут можна було косити траву за допомогою техніки, а не вручну», додали у міській раді.

У Нікополі комунальники прибирають ще одну занедбану ділянку: фото

Image00005

Image00006

Image00007

Image00009

Image00010

Image00011

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу