Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2950
2950

Серед руїн знаходилось тіло чоловіка: як у Нікополі під обстрілами медики рятували людей

як у Нікополі під обстрілами медики рятували людей

6 січня у Нікополі медики швидкої допомоги рятували людей під обстрілами. Про це розповіла Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Того дня, вранці армія рф обстрілювала мирне місто Нікополь. За словами Валентини Марченко, постріли були кожні 10-15 хвилин. Через що, екстрені служби не могли виїхати до людей, аби надати їм допомогу.  Про те дві бригади швидкої допомоги все-таки виїхали на виклик людей.

«Страшну картину застали медики Нікопольської СЕМД, структурного підрозділу КП «ОЦЕМД та МК»ДОР», які потрапили на місця злочинів. На одному із подвір’їв  серед купи руїн знаходилось тіло розтерзаного чоловіка 45 років. По сусідству – молода сім’я в стресовому стані із 4-х чоловіків із 5-річною дитиною, хлопчиком, який постійно і дуже голосно розповідав, що він побачив на сусідському подвір’ї та показував на свою розбиту домівку. Фельдшерам однієї із бригад, Кузнецовій Ользі та Кондратенту Артуру і водію Мельникову Івану з трудом вдалося трохи заспокоїти наляканих людей, і особливо, хлопчика», написала Валентина Марченко.

У Нікополь під час обстрілів медики рятували людей

417879975 1106248120394139 2984059475799778323 n

Інша бригада медиків поїхала на сусідню вулицю. Прибувши на місце, вони працювали у підвалі й надавали допомогу пораненій 16-річній дівчинці. Дочекавшися невеликого затишшя, лікарі госпіталізували дівчинку.

Медики швидкої допомоги бажають усім пораненим скорішого одужання.

«Бажаємо, щоб якнайшвидше припинилося це божевілля і люди згадували його лише, як кошмарний сон. Велика подяка нашим Героям, які, не дивлячись ні на що, мчать на допомогу постраждалим, надають її, знаходять слова співчуття, заспокоєння та якихось порад в цих жахливих ситуаціях», додала Валентина Марченко.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×