Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
185
185

У Нікополі привітали рятувальників з професійним святом

У Нікополі привітали

15 вересня у Нікополі привітали рятувальників з професійним святом. Кращі з них отримали Грамоти міського голови. Про це розповів секретар міської ради Іван Базилюк, передає Nikopolnews.

«Професія рятівника завжди бути першим там, де люди потребують допомоги. Й зараз, коли наше місто потерпає від щоденних ворожих обстрілів, їх професіоналізм та досвід допомагають оперативно й якісно надавати допомогу нікопольцям. Наші рятувальники справжні герої сьогодення!», розповіли у міській раді.

У Нікополі привітали рятувальників з професійним святом

photo 2023 09 15 12 30 27 (2)

За сумлінне виконання службових обовʼязків, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у попередження та ліквідацію надзвичайних ситуацій на території Нікополя вручили офіцерам рятувальної служби міста Почесні грамоти міського голови.

«Від себе особисто, депутатського корпусу міської ради та громади Нікополя хочу щиро побажати нашим рятівникам міцного здоровʼя, добробуту, миру та якомога менше тривожних викликів. У час, коли ви бережете людські життя, нехай вас оберігає Бог та вдячність врятованих громадян!», написав Іван Базилюк.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×