Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
202
202

В Нікополі стартував пілотний проект із запровадження Інституту помічника ветерана

В Нікополі стартував

В Нікополі стартував пілотний проект із запровадження Інституту помічника ветерана. Про це повідомили у міському центрі соціальних служб, передає Nikopolnews.

«З 1 липня стартує пілотний проєкт  із запровадження Інституту помічника ветерана, в якому місто Нікополь також приймає участь та оголошує відбір кандидатів на помічників ветерана», йдеться в повідомленні.

Хто може взяти участь в проєкті:

Ветеран війни, член сім’ї ветерана, постраждалий учасник Революції Гідності, член сім’ї загиблого (померлого) ветерана, член сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України та перебуваєте на обліку в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни;

  • Той, хто має ступінь освіти не нижче молодшого бакалавра;
  • Той, хто має Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);
  • Той, хто відчуває в собі сили стати центром ветеранського життя у своїй територіальній громаді.

В Нікополі стартував

В Нікополі стартував пілотний проект із запровадження Інституту помічника ветерана: як взяти участь

«Завданням помічників ветеранів буде, передусім, індивідуальний професійний супровід у межах системи переходу від військової служби до цивільного життя наших Захисників та Захисниць, які повертатимуться з фронту та служби додому. Йдеться про консультування, організаційну роботу, представлення інтересів, навчання, працевлаштування тощо», розповідають у Центрі соціальних служб.

Якщо Ви готові стати помічником ветерана, то з питань працевлаштування можна звернутись до Центру соціальних служб з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 17.00  за адресою: м.Нікополь, вул. Електрометалургів, 17/1, або зателефонувати за телефонами: 0666564540; 0993137156.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×