Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
192
192

Мешканцю Нікополя Анатолію Жигану виповнилося 100 років!

Мешканцю Нікополя Анатолію Жигану виповнилося 100 років!

28 жовтня мешканцю Нікополя Анатолію Жигану виповнилося 100 років. З ювілеєм його привітав секретар міської ради Іван Базилюк та начальник управління соціальної політики НМР Надія Остапенко.

Розповіли у міській раді, передає Nikopolnews.

Анатолій Жиган народився у багатодітній родині в селі Сурсько-Михайлівка, Солонянського району, Дніпропетровській області. У 1933 році із родиною переїхав до Нікополя. Закінчив 7 класів у середній школі №10.

Молодість ювіляра пройшла у часи Другої світової війни. Чоловік воював на фронті й отримав численні бойові нагороди.

Мешканцю Нікополя Анатолію Жигану виповнилося 100 років

Мешканцю Нікополя Анатолію Жигану виповнилося 100 років!

Після закінчення війни Анатолій Жиган повернувся до рідного міста й одружився. Разом з дружиною вони виховали двох синів. Свій трудовий стаж чоловік почав з слюсаря на підприємстві Дніпросантехмонтаж. Згодом став механізатором вищого профілю.

На заслужений відпочинок чоловік вийшов у 1988 році. Його трудовий стаж складає 59 років. Бувши на пенсії Анатолій Дмитрович працював у садовому товаристві «Дніпро» різноробочим. Ювіляр є щасливим дідусем двох онуків, двох правнуків та одного праправнука.

Сьогодні до Анатолія Жигана завітав секретар міської ради Іван Базилюк та начальник управління соціальної політики НМР Надія Остапенко. Вони привітали чоловіка із 100-річним ювілеєм, вручили квіти та святковий торт. Побажали здоров’я, щастя і ще багато років активного життя!

Ще новини Нікополя: На тому березі – армія РФ. Репортаж із Нікополя від DW

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу