Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6384
6384

З 1 червня  Нікопольщина очікує допомогу від американських благодійників

Нікопольщина очікує допомогу

З 1 червня  Нікопольщина очікує допомогу від американських благодійників. Повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Окрім допомоги бійцям на фронті, особливу увагу на Нікопольщині приділяють забезпеченню жителів району та внутрішньо переміщених осіб продуктами харчування і предметами побуту.

«Співпраця з благодійними фондами та органами місцевого самоврядування створює додаткові можливості постачання продуктових наборів для вразливих категорій населення, літніх людей та ВПО», говорить Євген Євтушенко.

На Нікопольщині постійно працюють над розширенням партнерських зв’язків, завдяки чому є можливість залучити в громади району ще більше допомоги.

«На цьому тижні мав зустріч з представниками американської організації Global Empowerment Mission та фонду HGBF. У травні, фонд вже надав підтримку жителям Марганецької та Нікопольської громад. На своє прохання попрацювати і в інших громадах району отримав згоду. Тож чекаємо на допомогу з першого червня», додав очільник району.

З 1 червня  Нікопольщина очікує допомогу від американських благодійників: фото

Нікопольщина очікує допомогу

Нікопольщина очікує допомогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×