Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
928
928

Євген Євтушенко провів нараду з керівниками громад Нікопольщини: подробиці

Нікопольщини

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко провів нараду з керівниками громад району. На ній розглянули три питання, передає Nikopolnews.

«Темою для зустрічі стала необхідна актуалізація інформації щодо наявних об’єктів природно-заповідного фонду на території громадського району. Маємо ініціювати переоформлення положення та охоронних зобов’язань зазначених об’єктів, землі під якими передані у комунальну власність територіальних громад», розповів Євген Євтушенко у своєму телеграм-каналі.

Євген Євтушенко провів нараду з керівниками громад Нікопольщини

Нікопольщини

Окрім того, на нараді обговорили введення мінімального податкового зобов’язання, оскільки його плата впливає на дохідну частину місцевих бюджетів.

«Це виведе орендовані сільгоспземлі з тіньового обробітку, зменшить втрати бюджету через усунення від оподаткування шляхом детінізації аграрної діяльності, сприятиме отримання додаткових надходжень до місцевого бюджету», наголосив начальник Нікопольської РВА.

Нікопольщини

Нікопольщини

Не оминули й питання евакуації людей з інвалідністю з прибережних територій району.

«Ще раз зупинилися на питаннях евакуації жителів прибережної території району, які знаходяться в зоні бойових дій, особливо маломобільних груп населення. Представники благодійного фонду «Восток-SOS» розповіли про основні аспекти евакуації та наголосили на тому, що готові надавати населенню прифронтову зону гуманітарну, матеріальну та юридичну допомогу», додав Євген Євтушенко.

По кожному з цих питань були надані відповідні доручення.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×