Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
361
361

Звернення капелана Нікопольського гарнізону з нагоди Дня Героїв (відео)

382709523 23874346282211722 8715362252392578575 n

З нагоди Дня Героїв капелан Нікопольського гарнізону і благочинний церков Нікополя та району ігумен Меркурій Скороход записав відео звернення.

Його опублікували на сторінці Служби військового капеланства ЗСУ, передає Nikopolnews.

«Після Світлого Христового Воскресіння, ми відзначаємо особливе свято – День Героїв. Раніше ми шукали героїв у книжках, на телебаченні. Шукали їх в різних засобах масової інформації, аби надихнутися. Але сьогодні, новітні Герої України плекають нашу Перемогу. Ці новітні Герої посеред нас. Ці новітні Герої оберігають наше мирне небо. Lарують нам святу українську землю, визволяючи її від нашестя російського агресора. Тому у сьогоднішній День, ми підносимо молитви за них. Дякуємо Богові, що у такий темний час подарував світлих людей», сказав Меркурій Скороход.

Звернення капелана Нікопольського гарнізону з нагоди Дня Героїв

День Героїв в Україні відзначається щорічно 23 травня. Цей день встановлений на честь українських військових – борців за волю України, лицарів Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, Героїв Небесної сотні і сучасної російсько-української війни.

 

Новини Нікополя і району: «Доземний уклін матерям Героїв! Сили духу тим, хто чекає дітей з війни» – мер Марганця 12 травня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×