Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
5491
5491

«У мене тряслися руки і ноги»: нікопольці розповіли, як пережили моторошний обстріл 28 липня

нікопольці розповіли, як пережили моторошний обстріл 28 липня

Нікопольці розповіли, як пережили моторошний обстріл 28 липня. Внаслідок чого постраждало 8 мешканців багатоповерхівок. Серед них двоє дівчаток 1 та 10 років.

Пошкоджені багатоповерхівки та інфраструктура. Понівечений кіоск, авто, газопроводи та лінії електропередач. Нікопольці розповіли Nikopolnews, як вони пережили черговий ворожий обстріл.

«Сьогодні вранці збиралася у центр міста у справах. Вже одягнулася. Десь о 08:40 росіяни почали гатити. Були гучні звуки. Вирішила нікуди не йти і перечекала обстріл вдома. Згодом мені зателефонували сусіди ще з однієї квартири й сказали, що був приліт неподалік. Коли закінчився обстріл поїхала туди й побачила, що дуже сильно постраждав сусідній будинок»,  розповіла Наталя.

На місце обстрілів швидко виїхали медики і рятувальники. Вони почали надавати допомогу людям. Деяких госпіталізували до лікарні з пораненням.

photo 2024 07 28 11 19 10

Ще одна мешканка  Тетяна в момент обстрілу разом з чоловіком була на роботі. Як закінчився обстріл, вони повернулися додому.

«Коли був обстріл міста, ми з чоловіком були на роботі. Сусіди говорять, що удар був дуже гучний. Все  сипалося і летіло На жаль, дуже сильно постраждав наш багатоквартирний будинок. У нас вибило вхідні двері. Зараз прибираємо. Допомагати ліквідовувати наслідки нам допомагають комунальники. Вони прибирають біля будинку, а ми вже всередині», розповіла Тетяна.

Нікопольці розповіли, як пережили моторошний обстріл 28 липня

зображення viber 2024 07 28 14 39 19 960

«Сьогоднішній недільний ранок у нас був дуже гучний. Коли росіяни почали гатити, багато людей з дітками були вдома і ще спали. В той момент, я разом зі своїми котами також була вдома. Було декілька прильотів. Дуже страшно. У мене тряслися руки і ноги. Багато руйнувань. До моїх сусідів, подружжя  літніх пенсіонерів через вікно у сервант залетів осколок. На щастя, вони не постраждали», розповіла Ірина.

 

Ще новини Нікополя: Снаряд прилетів у квартиру: про обстріл багатоповерхівок у Нікополі 28 липня розповіла поліція

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×