Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
118
118

Нікопольцям розповіли, як поводитися з вибухонебезпечними предметами (фото)  

Нікопольцям

4 квітня  Нікопольцям розповіли, як поводитися з вибухонебезпечними предметами. Профілактичні бесіди провели фахівці ДСНС, передає Nikopolnews.

«Інформаційні заходи проводили серед населення, трудових колективів комунального підприємства та одного із навчальних закладів в Нікополі. За допомогою навчальних стендів з 3D-моделями вибухонебезпечних предметів та наочної агітації громадян навчали правилам безпечного поводження в разі знахідки таких предметів», повідомляють Нікопольські рятувальники.

Мешканцям Нікополя пояснили, що зайва обережність в умовах сьогодення буде доречною. А прості застережливі заходи можуть допомогти зберегти не лише своє здоров’я та життя, а й оточуючих.

Нікопольцям

При зустрічі із небезпечною знахідкою єдиним правильним рішенням не наближення до предмету та виклик Службу порятунку за номером «101».

«Аби люди краще розуміли, про які саме небезпечні предмети йде мова, фахівці ДСНС організували демонстрацію 3D-моделей вибухових пристроїв. Учасникам заходів довели загальні характеристики зображених пристроїв та зазначили можливі місця їх виявлення. Разом з цим, в ході проведення бесід серед населення, маленьким українцям продемонстрували як може бути замаскована вибухівка в дитячих іграшках», йдеться в повідомленні.

Також рятувальники закликали дітей  під час прогулянок, не підіймати будь-які покинуті речі або предмети з землі, не класти їх у рюкзаки або кишені та не приносити їх додому або у громадські місця. Про усі знахідки слід повідомляти дорослих.

Нікопольцям розповіли, як поводитися з вибухонебезпечними предметами: фото

Нікопольцям

Нікопольцям

Нікопольцям

Нікопольцям

НікопольцямНікопольцям

 

Ще новини Нікополя: Добролюбова на Скороходів, Некрасова на Рєпіна – ще 21 нова назва вулиць Нікополя для обговорення

Читайте також: Чи скасують комендантську годину на Великдень і які обмеження діятимуть

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×