Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
845
845

Нікопольців закликають долучитися до Великоднього екочеленджу: умови участі

Нікопольців закликають

Нікопольців закликають долучитися до Великоднього екочеленджу «Святкуємо Пасху разом онлайн». Він проходитиме з 11 по 16 квітня, передає Nikopolnews.

«Незабаром настане Великдень. Це одне з найрадісніших свят, яке по традиції святкується  вдома, у колі своєї найближчої родини та в своєму серці. І ми, вчителі, учні та батьки школярів Нікополя – не виключення. Але ми всі разом можемо об’єднатися в соціальних мережах заради спільного відзначення світлого свята звільнення нас від тягаря гріхів святою кров’ю Спасителя та заради духовного єднання в час складних випробувань», розповіли організатори

До участі в екочеленджі закликають батьків, вчителів, учнів, а тож усіх небайдужих до збереження духовної культури, відтворення українських Великодніх традицій.

Нікопольців закликають долучитися до Великоднього екочеленджу: умови участі

Нікопольців закликають

«Все, що потрібно зробити – це створити оригінальну писанку, крашанку, дряпанку (розфарбовані не готовими штучними фарбниками з магазину, а екофарбами, які подарувала нам природа, НЕ БАЖАНО використовувати наліпки та елементи декору з магазину) або ж Великодню композицію з усього природного матеріалу, що ви маєте вдома під руками (НЕ БАЖАНО використовувати фігурки, іграшки, прикраси з магазину). Головне – дайте волю своїй креативності, щоб ми отак на відстані відчули духовну єдність всього нашого народу напередодні великого і світлого Воскресіння Господнього!», закликали організатори.

Фото оригінальних робіт треба надіслати  до 16 квітня на електронну пошту: shubkina.ira2020@gmail.com.

На Великдень, усі надіслані світлини опублікують на сторінці Екоцентру у соціальній мережі «Фейсбук».

Ще новини Нікополя: У Томаківській громаді збирають Великодній кошик для захисників: як долучитися

Читайте також: Виплати ВПО: чому відмовляють у допомозі і в яких випадках це незаконно

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×