Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
653
653

“Нікопольводоканал” нагадує, за яких умов можуть скасувати нарахування субсидії

“Нікопольводоканал” нагадує, за яких умов можуть скасувати нарахування субсидії

“Нікопольводоканал” нагадує, за яких умов можуть скасувати нарахування субсидії. А також подякували абонента, які продовжують сплачувати комунальні послуги під час війни, передає Nikopolnews.

 “Ми розуміємо, що велика кількість нікопольців опинилася у дуже складних життєвих обставинах, і поки не може сплатити за спожиті послуги, але нагадуємо, що заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на опалювальний сезон, якщо є прострочена заборгованість за спожиті послуги за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень”, йдеться в повідомленні.

Інформацію про заборгованість споживачів “Нікопольводоканал” передав на запит відповідної установи ще у травні 2022 року. Водночас комунальники дякують містянам за своєчасну оплату послуг.

“Дякуємо за небайдужість, сумлінність, співпрацю та розуміння в такий нелегкий для нас і держави час. Ваші оплати є єдиним джерелом надходження коштів, які нам необхідні для забезпечення щоденної роботи водопровідної та каналізаційної системи міста у цих надскладних та небезпечних умовах”, додали в “Нікопольводоканал”.

Нікопольців просять сплачувати за комунальні послуги навіть під час війни: 5 причин, чому це слід робити

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×