Купити квартиру в Дніпрі

4125
4125

У рідних була надія до останнього: НЗФ втратив ще одного Захисника

НЗФ втратив ще одного Захисника 2

НЗФ втратив ще одного Захисника – Дениса Гуторова. Йому було лише 34 роки.

Сумну новину повідомили у групі «Нікополь Феросплавний»,  передає Nikopolnews.

«Скорботна звістка надійшла на наше підприємство. Підтвердилася загибель Гуторова Дениса Геннадійовича (12.02.1989 р.н), машиніста розливної машини ЦВФ, солдата 53-ої окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха», йдеться у повідомленні.

Полеглий Захисник вступив до ЗСУ в січні 2023 року. Чоловік впевнено та безстрашно став на захист Батьківщини, бо вже мав за плечима досвід військової служби в АТО.

НЗФ втратив ще одного Захисника

НЗФ втратив ще одного Захисника

На посаді старшого навідника гранатометного взводу Денис Геннадійович нещадно бив ворога. Гідно тримав оборону найгарячіших ділянок фронту на сході України. Він прагнув якнайшвидше очистити рідну землю від окупанта та повернутися до своєї затишної домівки, де на нього чекали мама і маленька донечка Єва. Заради вільного майбутнього своєї  родини і країни, він ризикував життям. Був турботливим батьком та люблячим сином.

4 березня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Водяне Покровського району Донецької області Денис Гуторов зник безвісти.

Тривали пошуки і у рідних була надія, але клята війна забрала життя молодого воїна. Результат ДНК експертизи підтвердив загибель військового.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×