Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
653
653

Документи втратила на заробітках: в обстріляному Нікополі медики допомогли з’явитися на світ малюку

в обстріляному Нікополі медики допомогли з'явитися на світ малюку

Днями в обстріляному Нікополі медики допомогли з’явитися на світ малюку.

Зворушливу історію розповіла акушер-гінеколог Лідія Білик, передає Nikopolnews.

У Нікопольському пологовому будинку завжди раді жінкам, які вирішили у них народжувати. Так, дням у пологовий прийшла жінка низенького зросту. Вона трималася за живіт і важко дихала. Документів у неї не було. Їх вона втратила на заробітках. Й на обліку не стояла.

У вагітної жінки запитали, скільки разів вона народжувала. Відповіла, що два рази. Два кесарів розтин. Попри війну та обстріли жінці допомогли народити дитину і в цей раз.

«Дуже поважаю наших анестезіологів, особливо завідувача, який з радикулітом прийшов в пологовий та зробив все гарно.  Я його обожнюю. Він дав можливість, нарешті, спокійно вилізти(дитині – авт.) з брюха. Якось все було дуже технічно несподівано», пише Лідія Білик.

В обстріляному Нікополі  медики допомогли з’явитися на світ малюку

453042053 2243079959367521 8118454353540533235 n

фото Лідії Білик

«Неонатологи, дивлячись на малюка, який був в головному передлежанні, народився в ножном (високий розріз на матці), кричить. Трохи дезадаптивне, но то виявився абстинентний синдром», говорить лікарка.

Також Лідія Білик дуже вдячна санологу нашого пологового будинку.

У породіллі кровотеча була не плацентарна.  В операційну Лідія Вячеславівна йшла, усвідомлена, що плацента  йтиме по задній стінці матки.

«А поряд – лабораторне обстеження, підготовка до операції і все це ургентне… Мабуть, нічого особливого, робоча ситуація, але коли твоє місто весь час під обстрілами, я вдячна кожному професіоналу за його вклад в порятунок життів. Двох життів», додала Лідія Білик та привітала колег з професійним святом.

 

Ще новини Нікополя: «Не посилайте дітей, я поїду!»: медики у Нікополі під обстрілами забирали поранених

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×