Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3916
3916

Вуличне освітлення у Нікополі має бути вимкнутим – Євген Євтушенко (відео)

у Нікополі

Вуличне освітлення у Нікополі має бути вимкнутим. Про це сказав начальник РВА Євген Євтушенко в інтерв’ю журналісту Віктору Артеменко, передає Nikopolnews.

З початку повномасштабного вторгнення вуличне у Нікополі не вмикають вуличне світло в темний час доби. Що викликає незручності для мешканців міста. Особливо у зимово-осінній період.

30 вересня журналісти поцікавилися у міського голови Олександра Саюка, коли на вулицях міста з’явиться вуличне освітлення.

«Щодо вуличного освітлення. Це не ми(міська влада – авт. ) приймаємо рішення, є розпорядження військової адміністрації. Але ми всі з вами розуміємо, що місто знаходиться в зоні активних бойових дій, і на скільки це правильно, включати або не включати світло – це таке питання», сказав Олександр Саюк.

Вуличне освітлення у Нікополі має бути вимкнутим: відео Аналогічне питання 6 жовтня задав начальнику Нікопольської РВА Євгену Євтушенко і Віктор Артеменко

Вуличне освітлення у Нікополі має бути вимкнутим: відео

За словами очільника РВА Євгена Євтушенко, світло на вулицях міста не вмикають через збройну агресію армії рф.

«З цього питання ми спілкувалися з військовими та поліцією. Є думка, що вуличне освітлення буде дозволяти їм (росіянам – авт.) біль ефективний артилерійський вогонь по місту Нікополь. Тобто, 2-3 години не створять зручностей, але вони будуть наражати місто», сказав Євген Євтушенко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×