Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4572
4572

Кинув гранату під ноги товаришу – поліція Нікополя прокоментувала резонансний інцидент

Кинув гранату під ноги товаришу - поліція Нікополя прокоментувала резонансний інцидент

Поліція Нікополя прокоментувала резонансний інцидент, інформація про який з’являлася у місцевих ЗМІ. Повідомляє Nikopolnews

Вибух гранати у Нікополі: наряд правоохоронців під вогнем артилерії надав потерпілому першу медичну допомогу та вивіз чоловіка з небезпечного району, – йдеться у повідомленні.

12 лютого близько 12:30 до Нікопольського районного управління поліції від продавця місцевого магазину надійшло повідомлення про вибух. Прибувши на місце поліцейські виявили двох чоловіків, один з яких потребувал негайної допомоги.

Один з офіцерів поліції надав 53-річному потерпілому першу медичну допомогу. Він наклавши турнікет, та викликав медиків

Поліція Нікополя прокоментувала резонансний інцидент

«Між двома чоловіками відбувся конфлікт, внаслідок чого 44-річний фігурант дістав вибухонебезпечний предмет та кинув під ноги своєму знайомому. Травмованого потерпілого правоохоронці вивезли на службовому авто до лікарів, бо почався артобстріл міста та перебувати в районі постійних ворожих атак було небезпечно для життя», говорять у поліці.

граната нікополь

граната нікополь

Зараз з’ясовують всі обставини злочину. Підозрюваного чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 13 лютого йому повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×