Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
125
125

Як працюють комунальники Нікополя під обстрілами (відео)

4

Попри обстріли комунальники Нікополя продовжують підтримувати чистоту у місті. А також допомагають людям ліквідовувати наслідки обстрілів.

Про це йдеться у сюжеті «Нікополь сьогодні», передає Nikopolnews.

Попри напружену безпекову ситуацію, міська влада Нікополя організовує роботу комунальних служб, аби постійно підтримувати комфорт і порядок для жителів Нікополя.

1

Одним з важливих завдань для комунальників Нікополя є ліквідація наслідків обстрілів. І допомога людям, чиє житло зазнало пошкоджень від ворожого залізяччя. Останнім комунальні служби швидко доставляють будівельні матеріали. Проводять екстрений ремонт житла. Прибирають уламки, відновлюють лінії зовнішнього освітлення.

Як працюють комунальники Нікополя під обстрілами: відео

Комунальники Нікополя дбають і про благоустрій. Вони прибирають сміття та бруд на вулицях. Ремонтують автобусні зупинки. Проводять планування грунту для того, щоб процес косіння трави на цих ділянках став більш ефективним та менш затратним.

Триває у місті і ремонт доріг. У міській раді зазначають, що добрий стан дорожнього покриття важливий для пересування транспорту. Особливо для екстрених служб.

450119653 773628561634224 5097941867717618861 n

Займаються комунальники і аварійними деревами, адже їх падіння можуть спричинити серйозні наслідки для життя і здоров’я людей. А також завдати значних матеріальних збитків. Тому знос аварійних дерев є не тільки питанням благоустрою, а й життєвої необхідності.

В належному стані комунальники Нікополя утримують і модульні споруди, які встановлені для захисту людей під час артобстрілу. Також вони займаються косінням трави у парках, скверах, на алеях і узбіччях доріг.

«Це не лише підтримує естетичний вигляд міста. А ще зменшує виникнення сезонних алергій», зазначили у міській раді

Роботу комунальників помічають і мешканці міста.

«В місті прибирають і це добре. Тим більше зараз влітку багато інфекцій. Треба прибирати», говорить пані Світлана.

«Дай Боже, що у нас працюють комунальні служби. У нас чисте і гарне місто»,  говорить Дмитро.

комунальники Нікополя

«Наше місто становиться все частіше і гарніше з нинішнім мером. Прибирають його. Асфальтують дороги. Дивишся і на душі стає легше», каже ще одна мешканка Нікополя Людмила.

«Мені подобається, що у місті немає розрухи. І розбитті вікна, і сміття вивозиться. Все буде гаразд. Ми самі себе підтримуємо. Навіть у хаті хочеться швидше прибратися», додала Ольга.

Ще новини Нікополя:  Попри загрозу комунальники Нікополя усувають наслідки обстрілів та виконують інші роботи (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×