Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
285
285

«Прибирання Нікополя не впливає на допомогу військовим»: мер прокоментував роботу комунальників під час війни

Прибирання Нікополя триває і під час війни. Комунальники продовжують дбати про чистоту у місті.

Про їх роботу на прес-конференції 27 червня розповів міський голова Олександр Саюк. Повідомляє Nikopolnews.

У Нікополі працює декілька підприємств. Кожне з них має свої задачі та  обов’язки.  Так, КП «Міські автомобільні дороги» утримує в чистоті дороги й займається усуненням аварійно-небезпечних моментів. КП «Паркове господарство» займається благоустроєм парків та скверів Нікополя.

Так, за останні два роки в місті було зроблено планування ґрунту по узбіччю доріг, у парках і скверах.  Зокрема у парку Перемоги та парку Металургів. В першу чергу, ця робота виконується для естетичного вигляду

«Нікопольці достойні того, щоб жити в нормальному місті», сказав Олександр Саюк.

Прибирання Нікополя не впливає на допомогу військовим

Він  наголосив, що всі роботи з благоустрою виконуються співробітниками комунальних підприємств, а не підрядними організаціями.  Їх робота не впливає на допомогу військовим.

«А тим паче підкреслюю допомозі, що стосується захисту міста.  Всі потреби військових саме по захисту міста Нікополя дули виконані на 100%. Нікому не було відмовлено», сказав очільник міста.

342188764 632285332074441 8886110005660662812 n

Він наголосив, що саме військові захищають місто, а не комунальники. Тому вони краще знають, що їм потрібно для захисту Нікополя.

«Нам надають військові свої потреби, ми їх виконуємо. Робота жодного комунального підприємства цьому не заважає. Прошу не реагувати нікопольців на ці спекуляції. Місто Нікополь живе під обстрілами, але  це не означає, що в нас повинні ходити вовки і бути хащі. Якщо комусь дуже цікаво, як виглядають міста, де не працюють комунальники. Нехай поїдуть ближче до берегової зони», додав Саюк.

Ще новини Нікополя: У Нікополі під обстрілами комунальники щоденно виконують свою роботу: фото

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу